Sanda Byalags vårstädning: Tack för ert engagemang!

Hej alla föreningsmedlemmar, både barn och vuxna!

Vi hade planerat vårstädning den 27 april, men tyvärr tvingades vi ställa in den på grund av det eländiga vädret med snöslask och kyla. Ett nytt datum sattes i stället till den 4 maj. Trots den korta framförhållningen var det glädjande att så många ändå kunde och ville komma.

Det är alltid trevligt att ses och det är lika roligt att arbeta tillsammans. Under några timmar snyggade vi till vår närmiljö, men minst lika viktigt är att vi fick möjlighet att träffa gamla och nya grannar. Kanske knöt vi några nya kontakter och umgicks en stund under trevliga former. För nya medlemmar var det en chans att träffa några av oss som är “gamla i gården” och få information om hur det fungerar i Sanda.

Den här lördagen var vädret på vår sida med strålande sol och värme. Vi avslutade som vanligt med lite korvgrillning och törstsläckande dryck i vårsolen – härligt!

Ett stort tack till alla som hjälpte till med upplockning av skräp, ihopsamlat ris, krattning och diverse pyssel med blomlådor. Och förstås för grillandet och allt annat fix! 🌼🌞🌿

/Styrelsen för Samfällighetsföreningen och Fastighetsföreningen Sanda Byalag.

Här nedan ses några bilder från ”rishögsaktiviteten” vid gamla kolonilottsområdet vid Långkärrsvägen.